er

Βάτσιος: «Να βελτιώνομαι περισσότερο κάθε χρόνο»

 

Η ΚΑΕ Παραμυθιά πήρε «διπλό» απέναντι στα Ιωάννινα ΣΚ με 67-65, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο παίκτης των νικητών, Αλέξανδρος Βάτσιος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τη νίκη απέναντι στα Ιωάννινα ΣΚ:

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη, πολύ σημαντική για το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, αποτελούμαστε από πολλά νέα παιδιά, με 2-3 νέους παίκτες»

 

Για τη στήριξη του κόσμου:

 

«Φέτος έχουμε πολύ κόσμο στην Παραμυθιά και γενικά απ’ τα γύρω χωριά, απ’ την Ηγουμενίτσα. Μάς έχει «αγκαλιάσει» ο κόσμος, κάθε φορά το γήπεδο είναι γεμάτο».

 

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

 

«Στην Αθήνα έκανα ατομική προπόνηση όλο το καλοκαίρι με τον Λάζαρο Αγαδάκο, έναν πολύ καλό προπονητή που έχει παίξει και στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, η οποία μού βγαίνει σιγά σιγά στο γήπεδο. Στόχος μου είναι κάθε χρόνο ν’ ανεβαίνω κι ένα επίπεδο μέσω της σκληρής προπόνησης και μακάρι κάποια φορά να παίξω στην Α1»

 

Για το φετινό όμιλο της Παραμυθιάς:

 

«Τα φαβορί για την άνοδο θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρα, οι Σοφάδες και ο Αλμυρός. Οι δύο αυτές ομάδες θεωρώ ότι έχουν πολλά έμπειρα παιδιά, όπως ο Μιχάλης Πελεκάνος και είναι τιμή μου που θα παίξω αντίπαλός του την Κυριακή (13/11). Γενικά φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, έχει ανέβει πάρα πολύ από πέρυσι. Είναι τέσσερις ομάδες που είναι για ψηλά, τα Τρίκαλα, οι Σοφάδες, ο Αλμυρός και οι Τιτάνες και όλες οι άλλες ομάδες κινδυνεύουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια