er

Γρηγοριάδης: «Να επιστρέψουμε στο μεγάλο μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας»

Ο ΚΑΟΔ έκανε το 4/4 στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας των Βασιλικών Θεσσαλονίκης εντός έδρας με 64-56 και ο προπονητής της ομάδας της Δράμας, Νίκος Γρηγοριάδης, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Μεταξύ άλλων, είπε:

 

Για το 4/4 του ΚΑΟΔ στο ξεκίνημα της σεζόν:

 

«Χαιρόμαστε γι’ αυτό το καλό ξεκίνημα που κάνουμε, αλλά δεν έχουμε τρελαθεί. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι μακρύ, έχει πολλά πάνω-κάτω, πολλές εκπλήξεις και θα συνεχίσουμε βλέποντας κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θέλουμε να το βλέπουμε ξεχωριστά».

 

Για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα:

 

«Μαζεύουμε γύρω στους 300 φιλάθλους και είναι αρκετά παιδιά μέσα σ’ αυτούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι θα ‘χουμε βοήθεια και στήριξη απ’ τον κόσμο. Είμαστε απ’ τις ομάδες που τις αγαπάει η Δράμα. Έχουμε τη δυναμική και τη διάθεση να παίξουμε καλό μπάσκετ και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

 

Για το μακροπρόθεσμο στόχο της διοίκησης του ΚΑΟΔ:

 

«Η διοίκηση προσπαθεί ο ΚΑΟΔ να ξαναγίνει απ’ τις ομάδες που συγκαταλέγονται στο μεγάλο μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις ψηλότερες κατηγορίες της Ελλάδας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος στόχος. Αυτός δεν πρέπει να ‘ναι στόχος μόνο του ΚΑΟΔ, θέλουμε να είναι και των ανθρώπων της Δράμας, των φιλάθλων μας, που είχαν εγκαταλείψει απογοητευμένοι το γήπεδο και τώρα εμείς προσπαθούμε να τους δώσουμε το κίνητρο να ξανάρθουν. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε 3 χρόνια στη Γ’ Εθνική και θα δώσουμε τα πάντα για ν’ αλλάξουμε κατηγορία. Αξίζει ν’ αλλάξουμε κατηγορία, είμαστε μια ομάδα οργανωμένη, με πολλούς φιλάθλους, με αρκετά μεγάλη ακαδημία και πολύ μεγάλη ιστορία».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια