Πρεμιέρα στην Α1, εντός έδρας με τον Πρωτέα Βούλας, για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ-Τι δήλωσε ο Αγγελος Αγγελίδης

 

Για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, τον Πρωτέα Βούλας.

 

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με εντός έδρας παιχνίδι, και θέλει να μπει σε αυτή την απαιτητική σεζόν με το... δεξί.

 

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, οι παίκτριες του Άγγελου Αγγελίδη στρέφουν το βλέμμα τους πλέον στην αρχή του πρωταθλήματος.

 

Απέναντι του, ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία, έχοντας ως στόχο να εδραιωθεί σε αυτή.

 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο όπως όλα τα εντός έδρας, θα πρέπει να το κερδίσουμε. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα σε υψηλούς ρυθμούς. Περιμένουμε τη στήριξη του Κόσμου του ΠΑΟΚ και να τους χαρίσουμε ένα όμορφο απόγευμα. Η ομάδα του Πρωτέα ανέβηκε από την Α2 και είναι ένα δυνατό σύνολο με καλές ξένες. Είναι μία από τις ομάδες που ήταν στην Α1 για αρκετά χρόνια, έχει καλά τμήματα υποδομής και είναι πάντα ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια