Στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου η Εύα Γράψα-Ανανέωσε η αδελφή της Ευτυχία

Στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου θα συνεχίσει την καριέρα της η Εύα Γράψα, όπως αναφέρει σε επιστολή που μας απέστειλε:

 

«Η επιλογή μου να μείνω τελικά στην Θεσσαλονίκη και να συνεχίσω στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, με κάνει να νοιώθω ικανοποίηση και στηρίχτηκε κύρια στις υποχρεώσεις μου στο πανεπιστήμιο που για μένα την συγκεκριμένη περίοδο είναι βασική προτεραιότητα αλλά και στην άρτια οργάνωση και των στόχων της ομάδας στο πρωτάθλημα που μέσα από τον ρόλο μου και την ομαδική δουλειά έχω μεγάλη διάθεση να βοηθήσω στην υλοποίηση τους.

 

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Ασημόπουλο και τον προπονητή κ. Μαυρίδη για την εξαιρετική προσέγγιση και εμπιστοσύνη τους. Είναι πολύ σημαντικό στον αθλητισμό να σε εμπιστεύονται άνθρωποι με ποιοτικά χαρακτηριστικά και ταύτιση στόχων. Άλλο τόσο σημαντική όμως είναι και η προσπάθεια να δικαιώσεις αυτούς που σε εμπιστεύονται.

 

Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά, μου αρέσουν τα δύσκολα, πιστεύω ότι είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη και έτοιμη να διεκδικήσω τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου, να βοηθήσω και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής και είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω την αναφορά μου στον κ. Προδρόμου για την εξαιρετική συνεργασία, τον coach Μαργαρίτη για την τιμή της επιλογής συνεργασίας και εύχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα καλή επιτυχία στην Α1.

 

Τέλος θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, τον κ. Φρυγανιώτη προσωπικά, τον κ. Χατζηκυριακίδη, τον προπονητή μου κ. Μελετιάδη και τις συμπαίκτριες μου στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη για την δημιουργική συνεργασία. Καταφέραμε πολύ σπουδαία πράγματα. Οι σημαντικές αγωνιστικές και όχι μόνο εμπειρίες που αποκόμισα μαζί τους θα με συνοδεύουν για πάντα. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη».

 

Ανανέωσε η αδελφή της Ευτυχία

 

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ακόμη την ανανέωση της συνεργασίας με την αδελφή της Ευτυχία Γράψα που θα παίξουν μαζί σε γυναικείο τμήμα για πρώτη φορά.

 

«Τις ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει», καταλήγει η ανακοίνωση.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια