Χατζηλεοντή: «Στόχος η άνοδος και το μετάλλιο για την Εθνική νέων γυναικών»

Η διεθνής με την Εθνική νέων γυναικών, Ιωάννα Χατζηλεοντή, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με την Έλενα Βογιατζή και τον Κώστα Ζαφείρη και μίλησε για το EurοΒasket γυναικών U20 Β’ κατηγορίας (9-17/7), αλλά και τη φετινή της χρονιά με το Κάνσας στο NCAA. Αναλυτικά είπε:

 

Για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του EurοΒasket U20 Β’ κατηγορίας:

 

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Κάθε μέρα δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι μας, γινόμαστε καλύτερες μέρα με τη μέρα και πιστεύω κάτι ανάλογο θα έρθει και στο Ευρωπαϊκό».

 

Για το στόχο της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

 

«Στόχοι μας είναι η άνοδος και η κατάκτηση μεταλλίου, ν’ ανέβουμε στο βάθρο. Η άνοδος, όμως, είναι ο νούμερο 1 στόχος μας».

 

Για τους αντιπάλους της Ελλάδας στον όμιλο (Αλβανία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία):

 

«Όλες οι ομάδες είναι διαφορετικές. Αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό δε θα μας δυσκολέψει κάποια, αλλά ούτε και κάποια θα ‘ναι πολύ εύκολη. Κάθε ματς θα ‘ναι διαφορετικό, θα παίξουμε σαν ομάδα όπως κάναμε και στα φιλικά και στις προπονήσεις. Από ‘κει και πέρα, όλα θα πάνε καλά πιστεύω».

 

Για τη φετινή της χρονιά με το Κάνσας στο NCAA:

 

«Ήταν πολύ καλή. Περάσαμε και στο March Madness φέτος, πήγαμε και παίξαμε στην Καλιφόρνια τα πρώτα δύο μας ματς. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά».

 

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή της στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη στο μέλλον:

 

«Σκέφτομαι και την Ελλάδα και την Ευρώπη. Αν έχω προτάσεις, φυσικά και θα μ’ άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά αν έχω και απ’ την Ευρώπη δε θα είχα θέμα, είμαι ανοιχτή και στα δύο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια