Τιμωρίες σωματείων από την ΕΟΚ- Αλλαγές ημερών και ωρών έναρξης αγώνων εθνικών πρωταθλημάτων

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και κατέληξε στις εξής αποφάσεις:

 

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής μίας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών, από αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, για γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/3, Α1 Γυναικών).

 

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Ολυμπιακός Βόλου ΑΣ 1937 την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ για γεγονότα στον αγώνα με τα Ιωάννινα ΣΚ (13/3, Β’ Εθνική Ανδρών).

 

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο ΝΕ Μεγαρίδος την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ (14/3, Β’ Εθνική Ανδρών).

 

Αλλαγές ημερών και ωρών έναρξης αγώνων εθνικών πρωταθλημάτων

 

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι:

 

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας Πανελευσινιακός ΑΟΚ – ΑΕ Πεντέλης για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (1ος Όμιλος) αντί της 10/4/2022 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 9/4/2022 και ώρα 17.30 στο ΚΓ Ελευσίνας «Τάκης Βογιατζής».

 

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Κώων Ιπποκράτης – ΕΦΑΟ Ζωγράφου για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος), της 10/4/2022, αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 13.30 στο ΚΓ Κω.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια