er

Διαδικτυακά το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Σταυρούπολης και ΚΑΟΔ για την Γ΄ Εθνική ανδρών-Ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές της Σταυρούπολης με ανακοίνωση που εξέδωσαν, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όλης της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τη συμπαράσταση τώρα που η προσπάθεια μας φτάνει στην τελική ευθεία.

 

«Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που ακόμη και απρόσμενα ίσως παρουσιάζονται ενώπιον μας, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο στόχος μας παραμένει η κορυφή και γι’ αυτήν θα παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά μέσα στα γήπεδα, όπως κάνουμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

 

Αγκαλιάζουμε με θέρμη και εμπιστοσύνη τους αθλητές και προπονητές μας ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας και είμαστε βέβαιοι πως κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει την περήφανη πορεία τους προς τη Β’ Εθνική.

 

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας και όλους τους φίλους του Μπάσκετ πως η αναμέτρησή μας με τον ΚΑΟΔ, την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 17:00, στο κλειστό «Λ. Παπαδόπουλος», θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

Για να μην μείνει ο φίλαθλος κόσμος του Μπάσκετ στο «σκοτάδι» σε έναν τόσο ενδιαφέροντα αγώνα, η διοίκηση της ομάδας μας κινεί ήδη τις διαδικασίες για τη «ζωντανή» διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα (Live Streaming) και καλεί άπαντες σε διαρκή συστράτευση κοντά στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια