er

Χριστοφορίδης για τον Ιωνικό: «Δεν περίμενε κανείς να είμαστε δεύτεροι»

 

Ο προπονητής του Ιωνικού Ιωνίας (Γ’ Εθνική, 6ος όμιλος), Θοδωρής Χριστοφορίδης, μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Γιάννη Σταυρουλάκη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τη δεύτερη θέση που βρίσκεται ο Ιωνικός Ιωνίας:

 

«Δε μας περίμενε κάνεις να είμαστε δεύτεροι. Εν μέρει είναι λογικό, γιατί οι άλλες δύο ομάδες έχουν πάρει έμπειρα παιδιά, απλά εμείς έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο, δουλεύουμε αρκετά και έχουμε πάει αρκετά καλά, μπαίνοντας ανάμεσα σε Σταυρούπολη και ΚΑΟΔ».

 

Για τον στόχο της ομάδας:

 

«Η διοίκηση μας είχε πει από την αρχή ότι ο στόχος ήταν να σωθούμε όσο πιο εύκολα γίνεται και να παίξουμε όσο καλύτερο μπάσκετ γίνεται. Εμείς με τα παιδιά από την προετοιμασία για τη σεζόν είπαμε ότι κάθε Κυριακή θα παίζουμε για τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Για το παιχνίδι Σταυρούπολη-ΚΑΟΔ:

 

«Εμείς πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τα δικά μας «εμπόδια. Παίζουμε με την Ασπίδα στην Ξάνθη τώρα, ένα πολύ δύσκολο ματς. Αλλά αν καταφέρουμε και κάνουμε δύο νίκες μέχρι το παιχνίδι της Σταυρούπολης με τη Δράμα, το μυαλό μας θα είναι στο παιχνίδι αυτό και ας ελπίσουμε να κερδίσει η Δράμα».

 

Το πλάνο του Ιωνικού Ιωνίας:

 

«Φέτος είναι ο τέταρτος χρόνος μου στην ομάδα. Όταν ήρθα, η ομάδα είχε πέσει από την Γ’ Εθνική στο Α’ τοπικό με σκοπό την ανασύνταξη. Το καλό με τον Ιωνικό είναι ότι έχει αρκετό κόσμο που ασχολείται. Επειδή ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που αντιπροσωπεύει μια περιοχή, η διοίκηση ήθελε να είναι μια ομάδα υγιής, η οποία να στηρίζεται σε παιδιά του χωριού, θέλει να αναδιοργανώσει τις ακαδημίες της, πράγμα που το καταφέρνει αρκετά, και το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι παιδιά των ακαδημιών. Αυτό το έχει πετύχει αρκετά, αφού από τα 16 παιδιά που ήταν ρόστερ στην αρχή της σεζόν, τα δέκα ήταν από τα Διαβατά. Δεν είναι εύκολο βέβαια αν είσαι Β’ και Γ’ Εθνική να το στηρίξεις, αλλά η κατεύθυνση είναι προς εκεί».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια