er

Ιδιαίτερα πετυχημένη η φετινή χρονιά για το εφηβικό του Θερμαϊκού Θέρμης

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το εφηβικό τμήμα του Θερμαϊκού Θέρμης, με την επιτυχία της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν και η τρίτη συνεχόμενη σε ισάριθμα χρόνια, με αποκορύφωμα την πρόκριση και στην φάση των «8».

 

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, για κάθε σύλλογο είναι η αλήθεια, με αναβολές αγώνων, απουσίες λόγω covid, φροντιστηρίων και τραυματισμών, οι έφηβοι της ομάδας κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι στον ανταγωνιστικό όμιλο τους και μάλιστα να είναι αήττητοι μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Περνώντας στις φάσεις των knock out, σε διπλούς αγώνες, απέκλεισαν τις ομάδες των Ερμή Λαγκαδά και Νέας Ραιδεστού, με αποτέλεσμα την πρόκριση στους «16».  Εκεί αντίπαλος ήταν ο Άρης, ο οποίος ήταν συνολικά καλύτερος και δίκαια πήρε την πρόκριση, παρ' όλα αυτά η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική και κέρδισε τα εύσημα των αντιπάλων.

 

«Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια και την επιτυχία, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη!

 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλες τις ομάδες, τους προπονητές και τους αθλητές, που αντιμετωπίσαμε τη φετινή χρονιά για την φιλοξενία και το αθλητικό πνεύμα κατά την διάρκεια των αγώνων», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Roster

 

4 Αδαμίδης Στάθης

5 Σκλαβούνος Άλκης

6 Οικονομίδης Νίκος

10 Αποστολίκας Γιάννης

11 Κοκοκύρης Μάνος

12 Μπόσης Ηλίας

13 Χατζημωυσιάδης Κοσμάς

20 Γρέτσιας Χρήστος

21 Τρούπκος Δημήτρης

31 Παπαχρήστος Δημήτρης

37 Πιπερής Κώστας

 

Coach: Κουνατίδης Βαλάντης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια