er

Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και μηδενίστηκε στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αχιλλέα Θερμαϊκού το εφηβικό του Αριστοτέλη Επανομής-Τι αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου-Τι απαντά η ΕΚΑΣΘ

 

Το τμήμα μπάσκετ του Αριστοτέλη Επανομής ανακοίνωσε ότι η ομάδα του εφηβικού δεν παρουσιάστηκε να αγωνιστεί στον σημερινό εξ αναβολής αγώνα στις 17:30 με αντίπαλο την ομάδα του Αχιλλέα Θερμαϊκού.

 

«Αρχικά διευκρινίζουμε ότι ο σύλλογός μας δεν φέρει καμία υπαιτιότητα ως προς αυτή την εξέλιξη. Κάναμε ότι ήταν δυνατό να αποφευχθεί η μη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Ο ορισμός του ανωτέρου εξ΄ αναβολής αγώνα έγινε χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Σωματείου μας καθότι οι αθλητές μας είναι μαθητές Τρίτης Λυκείου και την συγκεκριμένη ώρα ορισμού του αγώνα, όπως και οι περισσότεροι αθλητές των συγκεκριμένων ηλικιών έχουν φροντιστήρια.

 

Ο σύλλογος του Αχιλλέα Θερμαϊκού συναίνεσε στην αναβολή του αγώνα και τον ευχαριστούμε.

 

Η Ένωση όμως της Ε.Κ.Α.Σ.Θ είχε αντίθετη γνώμη με αποτέλεσμα αδίκως η ομάδα του εφηβικού μας να μηδενιστεί για έναν αγώνα.

 

Αυτές οι τακτικές οδηγούν τα παιδιά μακριά από τον αθλητισμό. Προτεραιότητα είναι οι αθλητές να παίζουν όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούν,  δεδομένου της μεγάλης διακοπής που υπήρξε λόγο της πανδημίας και όχι να συνεχίζεται το πρωτάθλημα άνευ αγώνων, απλά και μόνο για να ολοκληρωθεί.

 

Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας ως προς αυτή την εξέλιξη».

 

Από την ΕΚΑΣΘ λάβαμε την παρακάτω απάντηση:

 

«Οι αναβληθέντες αγώνες ορίζονται σε γήπεδο, μέρα και ώρα, πάντοτε μετά από συνεννόηση με το γηπεδούχο σωματείο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια