Σημαντική επιτυχία επί των Μετεώρων για το εφηβικό των Γαλάζιων

Μεγάλη νίκη για το εφηβικό των Γαλάζιων που επικράτησαν των Μετεώρων με 59-57 σε ένα κλειστό παιχνίδι στο «Ιβανωφειο». Πλέον οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση του ομίλου με μια ήττα αμφότερες.

 

Οι Γαλάζιοι πήραν κεφάλι στο τρίτο δεκάλεπτο και έχτισαν μια διαφορά που έφτασε ως και τους εννέα πόντους. Τα Μετέωρα αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν να μειώσουν στους δύο, όμως το μακρινό τρίποντο του Τσακμάκη δεν ήταν εύστοχο με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν οι Γαλάζιοι για την κατάκτηση του ροζ φύλλου.

 

Η νίκη αφιερωμένη στον Ιωάννη Δεβέ που προληπτικά απείχε από τον αγώνα για να προφυλάξει συμπαίκτες  και αντιπάλους παρόλο που δεν είχε θετικό τεστ, δείγμα του αισθήματος ευθύνης που διακατέχει τον αθλητή. «Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε αυτή να είναι η τελευταία αποχή του από παιχνίδι της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Δεκάλεπτα: 14-18, 28-32, 48-47, 59-57

Διαιτητές: Μιχελης-Κλιγκοπουλος

Γαλάζιοι (Γιανναρος-Παπαδουλης): Μουζινας, Ουσταπασιογλου, Χατζηγιαννιδης 15, Παρασχου 7, Μακρυνιωτης 2, Μετα 10(2), Κιρλας, Λομπαντης, Κωνσταντινου, Ζωιδης 5, Βασιλειου 20(5).

Μετέωρα (Καραγιαννιδης-Ρωμας): Τσακιροπουλος 1, Ασημιναρης, Ιωακειμιδης 6, Καρατσιαλης Σ., Καρατσιαλης Α., Γιαννοπουλος 5, Δανας 10(1), Κεσσακης 9(2), Τσακμακης 26(2), Καλλιπολιτης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια