er

Απάντηση Νο 3 στον πρόεδρο των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, για την φύλαξη και την αποκατάσταση τμήματος προσωρινής περίφραξης του γηπέδου, από τον πρόεδρο της ΑΕ Φοίνικα

 

Από τον πρόεδρο της ΑΕ Φοίνικα, Νίκο Μιχαηλίδη, πήραμε την παρακάτω επιστολή:

 

«Σχετικά με την έκφραση του κυρίου Πέτρογλου (προέδρου των ΕΑΚΘ) ότι το γήπεδο ήταν ξέφραγο αμπέλι ενώ τώρα για πρώτη φορά φυλάσσεται θεωρούμε ότι ήταν πολύ ατυχής για τον εξής απλό λόγο: Δεν είναι δυνατόν κύριε πρόεδρε των ΕΑΚΘ να ξοδεύονται χρήματα για τη φύλαξη του γηπέδου Φοίνικα από τις 15.00 έως τις 23.00 και να μην φυλάσσεται το γήπεδο τις μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες όπου στατιστικά γίνονται σχεδόν όλες οι παράνομες πράξεις.

 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι κατά τις ώρες 15.00-23.00 τα τμήματα μας λειτουργούν παρουσία προπονητών, γονέων, μελών της διοίκησης μας ενίοτε και φιλάθλων-μελών του συλλόγου μας ΚΑΙ ΔΕΝ έχει σημειωθεί κατά την πενηντατετράχρονη (54) ιστορία του συλλόγου μας κανένα παρατράγουδο. Ότι κακό (κλοπή) έχει συμβεί έλαβε χώρα τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

 

Όσον αφορά την περίφραξη, μας έκανε εντύπωση κύριε Πέτρογλου που ξοδέψατε

χρήματα για τη συντήρηση του γηπέδου του Φοίνικα δίνοντας προτεραιότητα σε μία προσωρινή περίφραξη (όπως αναφέρει έγγραφο σας στις 26-11-2021) αντί να

τοποθετήσετε θέρμανση για να ζεσταθούν τα παιδάκια που αθλούνται.

 

Δηλαδή με το φτωχό μας μυαλό κύριε πρόεδρε των ΕΑΚΘ καταλαβαίνουμε ότι όταν θα φτιάξετε την κανονική περίφραξη το κόστος της προσωρινής περίφραξης θα πάει στο «βρόντο». Τα συμπεράσματα δικά σας….

 

Επίσης δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε κύριε Πέτρογλου την εγκατάλειψη δεκαετιών του γηπέδου Φοίνικα όταν εσείς είστε διορισμένος στη θέση αυτή από τον Σεπτέμβριο του 2019. Οι πληροφορίες σας από όπου κι αν προέρχονταν είναι λανθασμένες. Ένα έχουμε να σας απαντήσουμε κύριε Πέτρογλου: η ΑΕ Φοίνικα κάθε καλοκαίρι εκτός των άλλων έβαφε όλα τα κτίρια του γηπέδου καθώς και τα διαζώματα της κερκίδας.

Από τότε όμως που αναλάβατε εσείς και μας σέρνετε στα δικαστήρια (τα τελευταία δυο χρόνια) δεν είχαμε πλέον αυτή την δυνατότητα.

 

ΥΓ: Θα επανέλθουμε και με νέα δελτία τύπου προς ενημέρωση των μελών καθώς και των πολιτών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια