Πρώτη προπόνηση στη Θεσσαλονίκη για την Εθνική Ανδρών-Φωτορεπορτάζ- Media Day αύριο στο «Αλεξάνδρειο» Περισσότερα στο tsiotras.blogspot

 

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Νιούκαστλ και το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής (28/11) με αντίπαλο τη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος ανέρρωσε, περίμενε την αποστολή στο «Αλεξάνδρειο», ενώ στην ομάδα ενσωματώθηκε και ο Λεωνίδας Κασελάκης.

 

Media Day αύριο στο «Αλεξάνδρειο»

 

Στη διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ θα είναι η Εθνική Ανδρών μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου (27/11), καθώς προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λευκορωσία στο «Αλεξάνδρειο» για την δεύτερη αγωνιστικού της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (28/11, 17:00).

 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και τεχνικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη Media Day, να έχουν προσέλθει μέχρι τις 17.10 στην είσοδο του «Αλεξάνδρειου» και να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης, καθώς και προστατευτική μάσκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια