Μικρά- μικρά, γυναικεία και… νεανικά

Ύστερα από την έκτη αγωνιστική στην Α ΕΚΑΣΘ Γυναικών η μόνη αήττητη ομάδα είναι η ΧΑΝΘ, ενώ στην ίδια αγωνιστική στο πρωτάθλημα νεανίδων οι μόνες αήττητες ομάδες είναι ο Παναθλητικός και ο ΠΑΟΚ.

 

*Στις γυναίκες στον πίνακα των σκόρερ προηγείται η Λυκίδου του Θερμαϊκού Θέρμης με 67 πόντους που έχει αποδειχτεί «λίρα 100» για το σύλλογο, ενώ με 60 πόντους ακολουθούν οι Παράσχου του ΠΚ Νεάπολης και η Γαβρίλη της ΧΑΝΘ, η οποία μαζί με τη Σιδηροπούλου του ΓΣ Μενεμένης προπορεύονται με επτά τρίποντα στην κορυφή των μπόμπερ, ενώ σε απόσταση αναπνοής είναι με έξι η Παράσχου και η κορασίδα..η Γούτη!

 

*Η Μαυροπούλου της ΧΑΝΘ έφτασε τους 1292 πόντους και σκαρφάλωσε στη 12η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Α ΕΚΑΣΘ, ξεπερνώντας κατά δύο πόντους την… έφηβη Τόσκα, ενώ η Γεράκου έφτασε τα 50 τρίποντα.

 

Στο πρωτάθλημα νεανίδων η Ιωάννα Στεφανάκη του ΠΑΟΚ προηγείται με 108 πόντους στους σκόρερ ακολουθούμενη από την πρώην αθλήτρια του ΠΑΟΚ την Γιαντζακαλίδου του Απόλλων Καλαμαριάς που έφτασε το «κατοστάρικο».

 

*Ακόμη οι αδελφές Στεφανάκη (Ι.+Ε.) έχουν πετύχει 167 πόντους και βρίσκονται στο +35 από τις αδελφές Μπεντοσβίλι (Χρ.+ Ι.) του Αριστοτέλη Σταυρού που έχουν πετύχει 132.

 

*Τέλος οι αδελφές Στεφανάκη έχουν πετύχει 27 τρίποντα συνολικά από τα 41 του ΠΑΟΚ που σε ποσοστό πλησιάζουν τα 2/3(65,87%)!

 

Εκ της Συντακτικής ομάδας του BASKETMANIAK.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια