Προπονητής στις γυναίκες του Ηρακλή ο Κώστας Αστεριάδης-Συνεχίζει και ο γυμναστής Κώστας Μαυράκης

 

Ο Γ.Σ. Ηρακλής και το τμήμα γυναικών ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας  με τον προπονητή Κώστα Αστεριάδη ως head coach και την ανανέωση συνεργασίας τον γυμναστή Κώστα Μαυράκη στο γυναικείο και τις νεάνιδες.

 

«Τα κορίτσια θα γυμνάζονται με ένα από τους καλύτερους γυμναστές της Θεσσαλονίκης σε έναν πολύ εξειδικευμένο χώρο που διαθέτει ο coach Μαυράκης. Ο coach Αστεριάδης θα συνεχίσει και στο πόστο του υπεύθυνου προγράμματος των ακαδημιών κοριτσιών στον Ηρακλή.

 

Επίσης ανακοινώνουμε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων). Περιμένουμε τον κόσμο του Ηρακλή να στηρίξει αυτή την προσπάθεια όπου λόγω μετά covid εποχής θα είναι περίεργη και σίγουρα δύσκολη. Η υπεύθυνη του τμήματος Λίνα Τραμουντανη όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί και έχει το τμήμα σε επαγγελματικό επίπεδο επενδύοντας και στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Οι δυσκολίες είναι  αρκετές αλλά είναι πάντα κοντά στο τμήμα.

 

Όσοι από την οικογένεια του Ηρακλή και όχι μόνο, θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή ή να διαφημιστούν μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα για πληροφορίες. Τέλος σε επόμενη ανακοίνωση θα αναφερθούμε σε ανανεώσεις και προσθήκες σε παίκτριες αλλά και στο προπονητικό επιτελείο του τμήματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια