Τελετή για την τελειόφοιτη Νάνσυ Παναγιωτοπούλου-Φωτορεπορτάζ

 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει στο https://www.superbasket.gr/ για την Νάνσυ Παναγιωτοπούλου. Αναλυτικά:

 

«Ημέρα της γυναίκας σήμερα και μέσα στα τόσα βραβεία που της αξίζουν, διαλέξαμε να προβάλουμε την τιμητική τελετή για μια νεαρή διεθνή αθλήτρια.

 

Η Νάνσυ Παναγιωτοπούλου - Ανδριτσοπούλου πριν λίγα χρόνια έφυγε με αθλητική υποτροφία για την Αμερική ακολουθώντας τον  δρόμο και άλλων κοριτσιών γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες.

 

Η όμορφη Νάνσυ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και η φετινή χρονιά είναι η τελευταία καθώς ολοκληρώνονται τον Μάιο οι σπουδές της Ήδη έχει τελειώσει τα μαθήματα και είναι στο στάδιο της πρακτικής.

 

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα διοργάνωσε μια τελετή παρουσία των συναθλητριών και των υπεύθυνων αθλητικού προγράμματος του Πανεπιστήμιου, ειδικά για να τιμήσει τις δύο αθλήτριες-σπουδάστριες οι οποίες φτάνουν στο τέλος της διαδρομής.

 

Μια ομολογουμένως συγκινητική τελετή για την αθλήτρια μας η οποία πήγε  εξαιρετικά  στο κομμάτι σπουδές όπου τιμήθηκε μάλιστα με τρείς επαίνους.

 

Στάθηκε δυστυχώς άτυχη στον τομέα  μπάσκετ καθώς πριν δύο χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και χειρουργήθηκε.

 

Σύμφωνα με την νομοθεσία όμως που επικρατεί εκεί, μπορεί να τα  αναπληρώσει στην διάρκεια του  μεταπτυχιακού της.

 

Η Νάνσυ κόρη προπονητή και μαμάς πρώην μπασκετμπολίστριας, να θυμίσουμε είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες έχοντας σαν μεγαλύτερη επιτυχία την συμμετοχή της στην εθνική ομάδα U18 η οποία το 2016 στο Σεράγεβο είχε πετύχει την άνοδο στην Α κατηγορία!

 

Να ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας στην... εντυπωσιακή Νάνσυ  καλή συνέχεια, να είναι  γερή  και να εκπληρώσει όλους τους στόχους πού έχει θέσει στην ζωή της».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια