Εξαιρετικές Ελενα Τσινέκε και Κριμίλη στα σημερινά παιχνίδια-Τι έκαναν Γκρίτζαλη, Χατζηλεοντή και Κατερίνα Τσινέκε

 

Στα σημερινά μεσημεριανά παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας γυναικών στο NCAA, είχαμε πενταπλή  Ελληνική συμμετοχή.

 

Όπως διαβάζουμε στο basketmaniak στην Τούσλα η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την ομάδα των Σινσινάτι. Οι φιλοξενούμενες πήραν εύκολα την νίκη με 71-58,ανεβαίνοντας στο 6-15. Η Σοφία Γκρίτζαλη δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής (μόνο 5 λεπτά), έμεινε άποντη με μόλις 1 ριμπάουντ, οπότε δεν μπορεί να αξιολογηθεί. Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για την κανονική περίοδο, είναι στις 2 Μαρτίου στο Χιούστον.

 

*Στη δεύτερη Ελληνική συμμετοχή για σήμερα η Σάουθ Φλόριντα γνώρισε βαριά ήττα από το Χιούστον με 67-49. Αυτή η ήττα ήταν μόλις η δεύτερη ήττα σε 16 παιχνίδια, για την ομάδα της Έλενας Τσινέκε, που σήμερα ήταν εντυπωσιακή, αλλά και μόνη της. Η Ελληνίδα γκάρντ πέτυχε 24 από τους 49 πόντους της ομάδας της σε 26 λεπτά συμμετοχής. Η Έλενα είχε 4/6 βολές,7/10 δίποντα,2/7 τρίποντα,3 ριμπάουντ,1 ασσίστ,2 κλεψίματα και 2 λάθη.

 

*Τρίτη Ελληνική συμμετοχή ήταν αυτή της Ιωάννας Κριμίλη, στην νίκη του Σαν Φρανσίσκο απέναντι στο Κούγκαρς με 86-72. Αυτή ήταν η 14 νίκη σε 23 παιχνίδια για το Σαν Φρανσίσκο και τελευταίο παιχνίδι για την κανονική περίοδο. Η Ελληνίδα γκάρντ είναι πραγματικά ασταμάτητη, καθώς και σήμερα ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδος της πετυχαίνοντας 25πόντους σε 38 λεπτά συμμετοχής. Η Ιωάννα είχε 10/10 βολές,3/7 δίποντα,3/5 τρίποντα,5 ριμπάουντ,3 ασίστ και 2 λάθη.

 

*Στο Κάνσας, η τοπική ομάδα ηττήθηκε από την Ουέστ Βιρτζίνια με 68-72, με το ρεκόρ τους να βυθίζεται στο 7-15. Η τέταρτη Ελληνική συμμετοχή ήταν της  Ιωάννας Χατζηλεοντή, που σε 32 λεπτά συμμετοχής είχε 4 πόντους με 2/6 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ,1 μπλοκ και 2 λάθη. Το Κάνσας δίνει τον προτελευταίο αγώνα την Τετάρτη μέσα στο Αιόβα Στέιτ.

 

*Τέλος η πέμπτη Ελληνική συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι των Ίστ Καρολάινα απέναντι στην ομάδα των Μέμφις, με τις γηπεδούχες να κερδίζουν άνετα με 81-62.

Η Κατερίνα Τσινέκε αγωνίστηκε μόλις για 2 λεπτά χωρίς να έχει κάποιο στατιστικό. Η ομάδα των Ίστ Καρολάινα έχει ρεκόρ 8-12 και επόμενο παιχνίδι είναι την Τρίτη με την ομάδα των Τουλάν, το οποίο είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια