ΑΣ Ασβεστοχωρίου: «Συγνώμη για τον υποβιβασμό-Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς»

Από τον ΑΣ Ασβεστοχωρίου πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 6 Μαΐου τελείωσε η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ανδρική μας ομάδα. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να πετύχει το βασικό στόχο της, που ήταν αυτός της παραμονής. Σε ένα «τρελό» πρωτάθλημα όπου πετύχαμε 13 νίκες σε 26 παιχνίδια, και με μία μόνο ακόμα, θα μπαίναμε στα play off ανόδου ,τελικά, συμμετέχοντας σε μια τετραπλή ισοβαθμία από την 7η εως τη 10η θέση καταλάβαμε την 10η και υποβιβαστήκαμε στη Β' κατηγορία.

Οι ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο εμάς που απαρτίζουμε το ανδρικό τμήμα. Πρώτα το προπονητικό επιτελείο και μετά όλους τους αθλητές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και συγχρόνως να ζητήσουμε μια μεγάλη συγνώμη, από όλους τους χορηγούς μας και από όλους εκείνους τους πιστούς μας φιλάθλους, που μας ακολούθησαν από τη Μηχανιώνα και τα Βασιλικά μέχρι τα Διαβατά. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε αυτούς που δεν έτυχε να μας παρακολουθήσουν πως η ομάδα μας, αν και νεοφώτιστη, υπήρξε αξιοπρεπής και άκρως ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια και πάλεψε μέχρι το τέλος μακριά από σενάρια και μηχανορραφίες.

Επίσης θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι από την επόμενη κιόλας μέρα ξεκίνησε η προσπάθεια για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Δίνουμε την υπόσχεση ότι με ακόμα περισσότερο πείσμα, όρεξη και δύναμη, κάνοντας συνάμα όλες τις απαραίτητες αλλαγές και διορθώσεις στα λάθη και τις παραλείψεις μας, η νέα χρονιά θα μας βρει πιο δυνατούς, το ίδιο αξιοπρεπείς και πιο έτοιμους στις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια ομάδα πρότυπο σε όλα τα επίπεδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια