Αήττητη πρωταθλήτρια της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών η ΜΕΝΤ-Επικράτησε στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι με 55-48 του ΑΣ Πανόραμα και έκανε το 3-0 κερδίζοντας και την άνοδο στην Α2

Υστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η ΜΕΝΤ επικράτησε με 55-48 του ΑΣ Πανόραμα και έχοντας το 2-0 στις νίκες από την κανονική περίοδο, αναδείχθηκε αήττητη νταμπλούχος στην ΕΚΑΣΘ εξασφαλίζοντας παράλληλα και την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο με πίεση και αιφνιδιασμούς οι νικητές ξέφυγαν με  37-27 και στο τέλος του με 42-32. Ο ΑΣ Πανόραμα πήρε διαφορά με πέντε πόντους (39-44) στο 35ο λεπτό, όμως με τρίποντο της  Πολύχρου, και αιφνιδιασμού από τις Κοκκίνου και Τσαλοπούλου, η Ενωση ξαναπέρασε μπροστά, ήταν πιο εύστοχη στις βολές και πήρε τη νίκη.

Ο προπονητής των νικητριών Δημήτρης Ακσεχέρογλου, τόνισε μετά το τέος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια που τις ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Αυτές με κάνανε προπονητή εγώ τις έκανα ομάδα. Ο ΑΣ Πανόραμα ήταν μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα, έγινε ένα πολύ ωραίο ματς και απόδειξε ότι ήταν μια άξια φιναλίστ».

Από τη μεριά του ΑΣ Πανόραμα τονίζουν ότι έχουν φοβερά παράπονα από το δεύτερο διαιτητή Κωνσταντινέλη, καθώς όπως ανέφεραν οι νικήτριες έβαλαν 13 βολές στους 18 πόντους της τελευταίας περιόδου. Ακόμη Σταματιάδου, Τόσκα και  Ριτζαλέου αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ.

Δεκάλεπτα: 12-15, 23-23, 42-32, 55-48
Διαιτητές: Αναστασιάδης Β.-Κωνσταντινέλης
ΜΕΝΤ (Ακσεχέρογλου-Νομικός): Τσαλοπούλου 10, Καμπίτση 8(2), Σταμούλη, Παπαρέντη 3(1), Πολύχρου 6(1), Κοκκίνου 19, Καλογρίδου 1, Πεταχτή, Αραμπατζή 4, Κωφοκώτσιου 4, Ψαρέλη-Νικόλη, Αβρονιδάκη.
ΑΣ Πανόραμα(Διαβολεμένου): Κονδύλη 2, Τοκμάκη 5(1), Ριτζαλέου 9(1), Βασλαματζή 8, Μπάμπικερ, Αβραμίδου 6, Σταματιάδου 6, Κιλιγκαρίδου, Τόσκα 12, Χατζηθεοδώρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια