Νικολοπούλου: «Περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μας»

Στην Ουγγαρία αγωνίζεται ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (01/11, 19:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Παίζει στην έδρα της Sopron Basket και θέλει απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία είναι και φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, να είναι ανταγωνιστικός στο παρκέ της MKB Aréna.

Για την αναμέτρηση με την Sopron Basket και το παιχνίδι στην Ουγγαρία, μίλησε στο www.olympiacossfp.gr η Αγγελική Νικολοπούλου, με την γκαρντ της ομάδας του Πειραιά να τονίζει ότι η ομάδα της πρέπει να προσέξει στο αμυντικό κομμάτι. Αρχικά η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας  του Ολυμπιακού τόνισε πως: «Είναι ένα καινούριο παιχνίδι για μας. Η Sopron Basket είναι μία ομάδα που είναι αρκετά δύσκολη και σίγουρα πιο έμπειρη από εμάς στη διοργάνωση. Δουλεύουμε πολύ αυτές τις μέρες για να δούμε τις αδυναμίες της και να μπορέσουμε την Πέμπτη  να σταματήσουμε τα επιθετικά της ατού. Θέλουμε να περιορίσουμε μέσα από την άμυνά μας το παιχνίδι που τους αρέσει να παίζουν, αλλά και εμείς να βρούμε επιπλέον λύσεις στο επιθετικό μας κομμάτι».

Αναφορικά τώρα με το τι πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την αναμέτρηση στην Χαλκίδα με την Fenerbahce, η Νικολοπούλου δήλωσε πως: «Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε την άμυνά μας. Στο ματς με την Fenerbahce δεν ήμασταν καλοί εκεί, όπως και στον τομέα των αμυντικών ριμπάουντ όπου είχαμε πρόβλημα. Πρέπει να βάλουμε σίγουρα περισσότερο πάθος και ενέργεια μέσα στο παιχνίδι μας, από ότι στο προηγούμενο ματς στην Ευρωλίγκα. Οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης στην Ουγγαρία και να εστιάσουμε στην αμυντική μας λειτουργία. Η Sopron είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Τέλος και σχετικά με το πώς νιώθει που αγωνίζεται η ομάδα της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την Ευρωλίγκα, και το πώς βιώνει αυτή την εμπειρία, η Νικολοπούλου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, μετά την πρόκρισή μας στην διοργάνωση στα ματς με την Wisla Krakow. Είναι τα συνεχόμενα ταξίδια που έχουμε, ενώ πρέπει να συνδυάσουμε την Ελλάδα με τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Είναι κάτι καινούριο για μας αλλά κάθε μέρα το τεχνικό τιμ προσπαθεί να μας έχει έτοιμες για κάθε αναμέτρηση που ακολουθεί. Κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται όλες μας στην προπόνηση για να προετοιμαστούμε και εμείς όσο καλύτερα γίνεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια