Ο Μιχάλης Κυριακάκης αναλύει την μεθαυριανή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Σοπρόν

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Σοπρόν, είναι η δεύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο. Φιναλίστ του τελικού της Ευρωλίγκα πέρυσι στο ίδιο γήπεδο που θα γίνει το ματς της Πέμπτης. Σπουδαία ομάδα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης με έναν εκπληκτικό προγραμματισμό.

Προπονητής ο πολυνίκης Ισπανός Ρομπέρτο Ινιάγκι. Το ροστερ αποτελείται από τρεις εν ενεργεία WNBAers, τις Yvonee Turner (22), Candice Dupree (35) και την Σουηδέζα Amanda Zahui (17).

Η διεθνής και μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας, για τρίτη χρονιά στην ομάδα, η 22χρονη Αleksandra Crvendakic (11), η 21χρονη διεθνής Ισπανίδα Angela Salvatores (5), η επίσης διεθνής Σερβα σέντερ Tina Jovanovic (15).

Τέλος η πολύπειρη πλέι μεικερ αρχηγός της εθνικής Ουγγαρίας Zsofia Fegyverneky (4) και η ύψους 2.08, Bernadet Hattar (14).

Με δυο λόγια πολύ δύσκολο το έργο καθώς η αντίπαλος προέρχεται και από ήττα στην Γαλλία την πρώτη αγωνιστική. Γηπεδούχος στο πανέμορφο Σοπρον που είχα την χαρά να επισκεφτώ πριν χρόνια όταν με τον Αστέρα Εξαρχείων και με προπονητή το σημερινό ομοσπονδιακό Κώστα Κεραμιδά, όπου είχαμε αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το Λιλιανα Ρονκετι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια