Ποργιόπουλος: «Θέλουμε πολύ τη νίκη»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τους Ίκαρους Σερρών στον εκτός έδρας αγώνα τους με το Πευκοχώρι, στο κλειστό των Νέων Μουδανιών.

Οι Σερραίοι δοκιμάζονται την Κυριακή (29/04, 17.00) στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, και δεν «βλέπουν» άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής τους, Στέργιος Ποργιόπουλος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το ματς με το Πευκοχώρι έχει το χαρακτήρα “must win” για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, και για τις δύο ομάδες, βέβαια εμείς το θέλουμε πολύ στους Ίκαρους και αυτό πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ. Δουλέψαμε καλά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, έχουμε αναλύσει τους αντίπαλους μας και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, λίγο πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, πιστεύω ότι θα δείξουν το κατάλληλο πάθος και σθένος για τέτοιου τύπου παιχνίδι κι ελπίζω να γίνει ένα καλό και τίμιο παιχνίδι, κερδίζοντας στο φινάλε ο καλύτερος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια