Γκίμας: «Κοιτάμε πρώτα τα δικά μας λάθη»

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά το τέλος του ματς με τον Φαίακα Κέρκυρας εξήγησε τα αίτια της ήττας:

«Οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Κέρκυρας και τον κόουτς Κοντογιάννη για τη δίκαιη νίκη τους και να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Πρέπει, επίσης, να συγχαρούμε και τους διαιτητές κυρίους Τσιαπλή και Κατωτικίδη. Ήταν για εμάς η δεύτερη ήττα και όπως κάνουμε πάντα βλέπουμε πρώτα τα λάθη μας. Δεν ήμασταν καλοί, εκνευριστήκαμε και το κυριότερο στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση για να αντιδράσουμε. Οι παίκτες μας προσπάθησαν, όμως η προσπάθειά τους κι οι ιδέες μας στο παιχνίδι δεν ήταν αρκετές. Όπως είναι φυσικό, στο πρωτάθλημα δεν παίζουμε μόνοι μας».

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής (14/01, 17.00) ο Φίλιππος Βέροιας θα παίξει στο «Δημήτρης Βικέλας» κόντρα στη Νικόπολη Πρέβεζας, με τον προπονητή του να συμπληρώνει: «Όλοι μας στενοχωριόμαστε όταν χάνουμε. Είμαστε, όμως, στην πρώτη θέση, είμαστε καλή ομάδα, υπολείπονται δεκατέσσερα παιχνίδια και την Τρίτη (09/01) ξεκινάει νέα εβδομάδα, με δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Προχωράμε, λοιπόν».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια