Μπάσκετ... παντός καιρού στο τουρνουά MILKO 3Χ3 της ΕΟΚ

Ο καιρός τα χάλασε λίγο, αλλά η αγάπη για το μπάσκετ είναι παντός καιρού και αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά μέσα από τα τουρνουά MILKO 3X3. Όλα τα παιδιά καλύτερό τους εαυτό έπαιξαν ακολουθώντας το μότο του MILKO «Πίστεψέ το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Το τουρνουά στη Νίκαια έγινε το Σάββατο κανονικά, αλλά την Κυριακή λόγω κακών καιρικών συνθηκών, αντί να αναβληθεί μεταφέρθηκε στο κλειστό γυμναστήριο και... προσαρμόστηκε αναλόγως. Η αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ δεν επέτρεψε καν σκέψη αναβολής, αφού παρά την βροχή το πρωί της Κυριακής ήταν εκεί για να παίξουν και να χαρούν το μπάσκετ.

Συνολικά 264 παιδιά πήραν μέρος (240 αγόρια και 24 κορίτσια) με τον Παναγιώτη Κελαδίτη στην κατηγορία Γυμνάσιο-Λύκειο και τον Αρμάντο Μίτσι στην κατηγορία Δημοτικό να κερδίζουν στον διαγωνισμό τριών πόντων. Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ιωάννης Μπακατσέλος. Σε ένα ακόμη τουρνουά που έγινε με τη σημαντική βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των SPALDING και GSA.

Το επόμενο και τελευταία ραντεβού για αυτή τη σεζόν με τα τουρνουά MILKO 3X3 έχει δοθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το επόμενο Σαββατοκύριακο, στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου.


Δείτε τις φωτογραφίες από το τουρνουά της Νίκαιας εδώ https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1053480798115306

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια