Σταμάτη: «Η μαχητικότητα είναι το χαρακτηριστικό της Εθνικής γυναικών»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δουλειά για την Εθνική Γυναικών, η οποία προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. Την περασμένη εβδομάδα ήρθαν και τα πρώτα φιλικά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με αντίπαλο την Σλοβακία, με την Εβίνα Σταμάτη να επισημαίνει:

«Η προετοιμασία μας είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχουμε δώσει και κάποια φιλικά με την Σλοβακία. Η ομάδα δείχνει να έχει αρκετή διάθεση. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η μαχητικότητα και έτσι θα πρέπει να πορευτούμε από εδώ και πέρα. Το δείξαμε και στη Σλοβακία. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσουμε και τα λάθη μας. Οσο πιο λίγα λάθη κάνεις σε αυτό το επίπεδο τόσο περισσότερες ελπίδες έχεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, μας μένουν λίγες ακόμα ημέρες για να τεστάρουμε κάποιες λεπτομέρειες και να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει των φιλικών που θα δώσουμε με την Ιταλία».

Η Εθνική Γυναικών μετά την επιστροφή της από τη Σλοβακία συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Πριν την σημερινή προπόνηση οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από τα φιλικά με την Σλοβακία και στη συνέχεια έγιναν οι ανάλογες επισημάνσεις στο γήπεδο. Η Λολίτα Λύμουρα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού έκανε ελαφρύ τρέξιμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια