Λύθηκε η συνεργασία ΑΕ Κομοτηνής και Κοκκινόπουλου-Τι αναφέρει ο γνωστός τεχνικός

Από τον, πρώην πλέον, προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:

Πριν από ένα χρόνο είχα την τιμή να αναλάβω τα προπονητικά καθήκοντα του συλλόγου της ΑΕ Κομοτηνής  με στόχο η ομάδα να εδραιωθεί στη Γ΄ Εθνική μετά την περσινή πρώτη  αναγνωριστική χρονιά. Και η ομάδα αγωνιστικά τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Διεκδίκησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική την άνοδο στη Β΄ Εθνική, τερμάτισε με ρεκόρ 21-5,μακράν το καλύτερο της ιστορίας της και έπαιξε την περασμένη Κυριακή τον αγώνα μπαράζ με τα Φάρσαλα, στον οποίο, αν και παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις, έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από μια ομάδα με ρόστερ τουλάχιστον Β΄ Εθνικής.

Δηλώνω υπερήφανος λοιπόν για τους παίκτες της Α.Ε Κομοτηνής και το τεχνικό team που αν και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τους πρώτους κιόλας μήνες, δεν σπάσαμε, μείναμε ως το τέλος ενωμένοι και ολοκληρώσαμε τη χρονιά με απόλυτη αξιοπρέπεια. Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους, από τον αρχηγό έως τον μικρότερο αθλητή του παιδικού τμήματος που συμμετείχε στην ανδρική ομάδα, τους εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία.


Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Βασίλη Στοάκη, Μουράτ Τσαούς, Μανώλη Δαφτσή. Πέτρο Μούχτση αλλά και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής Δημήτρη Πανταζή, Νίκο Παπαδόπουλο, Σαδίκ Χατζημεμέτογλου. Ευχαριστώ ακόμα το γιατρό Ευδόκιμο Καραγιώργη, τον φυσιοθεραπευτή Στέλιο Κουσίδη, τον γενικό αρχηγό Σοφρώνη Παπουή και τον πρόεδρο Γιάννη Γεωργαντά. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό της Κομοτηνής για την δυναμική παρουσία του καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Καλό καλοκαίρι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια