Η κλήρωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Λυκείων λεπτό προς λεπτό από την Κύπρο-Με το Λύκειο Μακαρίου Γ΄ Πάφου τα κορίτσια του Ελληνικού Κολεγίου-Με τα Εκπαιδευτήρια Πάνου τα αγόρια

Αρχίζει σε λίγη ώρα η τεχνική σύσκεψη και η κλήρωση των αγώνων της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας Κύπρου στην Λεμεσό.
Το μπλογκ που βρίσκεται στην Κύπρο θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την διαδικασία.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων και επιθεωρήτρια φυσικής αγωγής Κάλλη Χατζηιωσήφ, καλωσόρισε τις αποστολές και τόνισε κάποια στοιχεία για την οργάνωση των αγώνων και την προϊστορία των Πανελληνίων διοργανώσεων Ελλάδας και Κύπρου.

Ο προϊστάμενος της διεύθυνσης φυσικής αγωγής Γιώργος Ντάφλος χαιρέτισε τη διοργάνωση και στην συνέχεια αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες της μετακίνησης για αύριο.

Η διαδικασία της κλήρωσης ξεκίνησε με την παρουσίαση των επιτροπών των αγώνων. Ακόμη παρουσιάστηκαν, οι διαιτητές, η γραμματεία και οι κομισάριοι των παιχνιδιών.

Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερα δεκάλεπτα. Ορισμένοι αγώνες θα διεξαχθούν με τρεις διαιτητές, ενώ θα υπάρχει παρουσίαση σε όλα τα παιχνίδια. Ακόμη θα υπάρχει στατιστική κάλυψη των αγώνων.

Η αρχή γίνεται με την κλήρωση των κοριτσιών. Στο πρώτο παιχνίδι στις 11:00 το πρωί στο Απόλλων Αρένα θα αγωνιστούν Λύκειο Μακαρίου Γ Πάφου-Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 13:00 στο ίδιο γήπεδο θα παίξουν 5ο Περιστερίου με το 1ο Βούλας.

Στα αγόρια στις 11:00 στο Σπύρος Κυπριανού θα παίξουν Εκπαιδευτήρια Πάνου-Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 13:00 στο ίδιο γήπεδο θα παίξουν τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη με το Λανίτειο της Λεμεσού.

Για τους διαιτητές θα γίνει αργότερα ορισμός από την Επιτροπή, χωρίς κανέναν διαχωρισμό εντοπιότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια