Δύο νίκες και μία ήττα στο τουρνουά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού για την ΔΕΚΑ

Την πολύ καλή τους παρουσία συνέχισαν τα τμήματα της ΔΕΚΑ κατά την τρίτη ημέρα του BP Xmas Tournament που διοργανώνει η ακαδημία του Παναθηναϊκού, έχοντας και πάλι απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Το τμήμα της ΔΕΚΑ 2003 αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα της Κυπριακής Πάφου και επικράτησε με 60-42 κλείνοντας τις υποχρεώσεις της για το τουρνουά με ρεκόρ 2-1. Την πρώτη της ήττα, παρά την πολύ καλή εμφάνιση, γνώρισε η ΔΕΚΑ 2004 απο το τμήμα του Παναθηναϊκού Αλβέρτης με 43-44, μένοντας έτσι και αυτή με ρεκόρ 2-1.

Αντίθετα το τμήμα των αθλητών του 2005 της ΔΕΚΑ πέτυχε την τρίτη του νίκη στο τουρνουά απέναντι στον Πανερυθραϊκό με 60-38 και εξασφάλισε έτσι την παρουσία του στον αυριανό τελικό της κατηγορίας 2005, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Νέου Σκοπού με φόντο την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Επίσης η ΔΕΚΑ θα έχει παρουσία και στους τελικούς των ατομικών διαγωνισμών, με τους αθλητές της που πήραν την πρόκριση από τους προκριματικούς.


Τέλος αξίζει να αναφέρουμε οτι οι αθλητές της ΔΕΚΑ διακρίθηκαν και με τις ικανότητές τους στο NBA 2k17 στο X-BOX One, αφού κατέκτησαν την τρίτη θέση σε πρωτάθλημα που διεξήχθη μεταξύ των αθλητών των ομάδων του τουρνουά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια