Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Κωφών Γυναικών-Επισκέφτηκαν το μουσείο του Αρη οι θριαμβεύτριες-Φωτορεπορτάζ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Κωφών Γυναικών, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας στον τελικό με 52-41 και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.







Αφού ξεπέρασε στον ημιτελικό το εμπόδιο της Ιταλίας (56-46), η Εθνική Γυναικών έφτασε στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε τον τίτλο κόντρα στην Λιθουανία.

Δεκάλεπτα: 13-14, 22-26, 30-37, 41-52
Ελλάδα: Χαϊνά 9 (1τρ, 4ασ, 3κλ), Σαρακατσάνη 4, Αγαγιώτου, Κοτσιρέα, Μελλίνη, Βεράνη, Βουδούρη, Κοτσιάφτη 21 (7ρ,4κλ), Πατέρα 10 (1), Μπαλκόγλου 8 (2).

Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα έφτασε στην κορυφή πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Από την πλευρά της, η Εθνική Κωφών Ανδρών τερμάτισε στην πέμπτη θέση, νικώντας την Πολωνία με 69-54 στον αγώνα κατάταξης.

Επισκέφτηκαν το μουσείο του Αρη οι θριαμβεύτριες


Οι Ελληνίδες Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ κωφών, επισκέφθηκαν το μουσείο του Άρη, λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, συνεχίζοντας τους πανηγυρισμούς και εντός του μουσείου. Τον χώρο επισκέφθηκαν και μέλη των αποστολών της Τουρκίας και Λιθουανίας. Άπαντες έδειξαν εντυπωσιασμένοι αντικρίζοντας την συλλογή τροπαίων και αντικειμένων, αποθανατίζοντας κάθε τους στιγμή μέσα στο χώρο του μουσείου.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια