Κολλάτου: «Να μην επαναπαυθούμε»

Από την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου μπήκε στα προημιτελικά η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που διεξάγεται στο Σεράγεβο.






Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά τώρα όλες οι αθλήτριες της ομάδας κοιτούν τη συνέχεια. Εκεί που θα κριθούν όλα όσον αφορά στην άνοδο στην Α’ κατηγορία που είναι ο επόμενος στόχος της Ελλάδας.

Η αρχηγός της Εθνικής Ευγενία Κολλάτου μίλησε για την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση λέγοντας χαρακτηριστικά. «Κάναμε μια πολύ καλή αρχή και καταφέραμε και κερδίσαμε και τους τέσσερις αγώνες, ώστε να τερματίσουμε πρώτες στον όμιλο μας. Δείξαμε καλό πρόσωπο, ιδιαίτερα στην άμυνα, αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Σήμερα και αύριο είναι μέρα ξεκούρασης για τις διεθνείς που έχουν στραμμένη πια την προσοχή τους στην νοκ άουτ αναμέτρηση για προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Κολλάτου τόνισε μεταξύ των άλλων ότι η ομάδα σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί. «Το χιαστί παιχνίδι θα βρίσκει αντιμέτωπες ή με τη Γερμανία ή με τη Βουλγαρία. Είναι δύο ομάδες δυνατές, όπως και οι υπόλοιπες των προημιτελικών. Όποιος, πάντως, και αν είναι ο αντίπαλος οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένες και να μην επαναπαυθούμε με την μέχρι τώρα  πορεία μας. Καλούμαστε να ακολουθήσουμε επακριβώς τις οδηγίες που θα μας δοθούν για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κοιτάμε μόνο τον προημιτελικό και τίποτε άλλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια