Νικολαϊδης: «Πρόκληση η Β΄ Εθνική για την ΧΑΝΘ»

Για την επιστροφή της  ΧΑΝΘ στην Β΄ Εθνική μίλησε ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Νικολαΐδης. Σε δηλώσεις του στο ymca.gr ο 42χρονος τεχνικός είπε:

«Θεωρούσα δεδομένο ότι η ομάδα ως πρώτη επιλαχούσα θα έπαιρνε το εισιτήριο της ανόδου. Η παρουσία της ΧΑΝΘ στην Β΄ Εθνική αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, ο όμιλος μας αποτελείται από 16 ομάδες, κάποιες εκ των οποίων θεωρούνται παραδοσιακές δυνάμεις  με ισχυρά ρόστερ. Όταν έχεις να κάνεις με ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών στο οποίο οι 2 ομάδες ανεβαίνουν και οι 4 πέφτουν αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να δημιουργήσεις ένα ανταγωνιστικό σύνολο με υψηλούς στόχους».

Για την απόφαση του να επιστρέψει στην ΧΑΝΘ ο Σωτήρης Νικολαΐδης δήλωσε: «Η ΧΑΝΘ είναι το δεύτερο σπίτι μου, η δεύτερη οικογένεια μου, το μέρος όπου πέρασα αμέτρητες ώρες της ζωής μου αγωνιζόμενος σε όλα της τα τμήματα. Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγηθώ  φέτος της προσπάθειας. Θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε την ανάδειξη νέων παιδιών με το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο όμως η ζωή και το μπάσκετ διδάσκουν ότι μέσα από την σκληρή δουλειά μπορείς να φτάσεις στο στόχο σου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια