«Έμεινε στο σπίτι της» η αρχηγός του Αθηναϊκού, Ζωή Κεχαγιά-Τι δήλωσε μετά την συμφωνία

Η ζωντανή ιστορία του γυναικείου τμήματος του Αθηναϊκού, θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα για άλλη μια σεζόν.  Η Ζωή Κεχαγιά ανανέωσε τη συνεργασία και θα φορέσει τη φανέλα της για έκτη χρονιά.









Η Ζωή Κεχαγιά γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1979, έχει ύψος 1,73 μ. και αγωνίζεται στη θέση «2». Στον Αθηναϊκό ήρθε το 2009 και συμμετείχε στην κατάκτηση του Eurocup το 2010, σε μια χρονιά που η ομάδα μας πήρε και τα τρία στέμματα στις διοργανώσεις που έλαβε μέρος. Έχει στο παλμαρέ της 3 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα, αλλά και μεγάλη παρουσία στο ρεκόρ Γκίνες, των αήττητων αγώνων του Αθηναϊκού (105 συνεχόμενες νίκες).

Το 2013 αποχώρησε με προορισμό την Κω και το 2015 επέστρεψε στο «σπίτι» της. Ως αρχηγός της ομάδας, την οδήγησε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα και στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, για πρώτη φορά από το 2013. Την περασμένη σεζόν σε 21 αγώνες είχε 15,8 π., 3,6 ριμπ., 3,6 ασ., 1,8 κλεψ., 2,9 λάθη, σε 34 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

« Έμεινα στο μπασκετικό μου σπίτι και δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενη γι'αυτό. Πέρυσι κάναμε την επανεκκίνηση του Αθηναϊκού και νομίζω ότι ξεπεράσαμε τους στόχους μας. Τώρα ο πήχης έχει ανέβει, πλέον όλοι μας περιμένουν, συνεπώς οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά απ' όλους μας για να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα και τον Ηλία Πετρόπουλο, την KIMBO και τον κόουτς Γαβρίλο Καλογερόπουλο για την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε η Ζωή Κεχαγιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια