«Οι φίλοι του Πέτρου» έπαιξαν 3Χ3 με τη HOOP στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη-Φωτορεπορτάζ

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού πραγματοποίησε τη δεύτερη δόση του φετινού πέμπτου τουρνουά 3X3, υπό την αιγίδα της FIBA, στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη με τη συμμετοχή του συλλόγου «Οι φίλοι του Πέτρου».




Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν στη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση καθώς το παρών έδωσαν 75 ομάδες με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 300.

Μετά το πέρας των αγώνων οι νικητές ήταν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8-9       CHICAGO BULLS
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-11    STR8 BALLERS
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-13    ΕΥΟΣΜΙΩΤΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14-15    ΑΜΠΑΛΟΙ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-17    ΔΙΑΒΑΤΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18+       SAMBA

Για μία ακόμη φορά υπήρξαν διαγωνισμοί και στις ειδικές κατηγορίες με τους νικητές να είναι:

- ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
- ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ 14+ ΣΠΡΥΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ
- ΤΡΙΠΟΝΤΑ 14+ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

Ο Υπεύθυνος της ΗΟΟΡ, Γιώργος Μασλαρινός, αναφερόμενος στο 2ο ραντεβού του 5ου τουρνουά 3Χ3 που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στάθηκε για ακόμη μία φορά στο πόσο σημαντική ήταν η παρουσία όλων για τους Φίλους του Πέτρου.

«Όπως και το πρώτο έτσι και το δεύτερο φετινό τουρνουά 3Χ3 ήταν εξαιρετικό με πολύ μεγάλη συμμετοχή με την παρουσία πάνω από 300 διαγωνιζομένων», για να ευχαριστήσει αμέσως μετά την παρουσία παικτών για τους Φίλους του Πέτρου.

Ο λόγος εκτός των Γιώργου Μασλαρινού ως Υπευθύνου της ΗΟΟΡ και Γιώργου Μπαλογιάννη ως επικεφαλής του συλλόγου «Οι Φίλοι του Πέτρου» για τους Κώστα Κακαρούδη και Δημήτρη Δέσπο που έδωσε και πάλι το παρών. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν εθελοντικά οι διαιτητές Χρήστος Τζάμος και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Και το φετινό 5ο τουρνουά της ΗΟΟΡ, όπως και όλα τα προηγούμενα, είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αποδέκτη το σύλλογο «Οι φίλοι του Πέτρου». Όπως και ότι πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Τάσου Τέμπου.

Ως ΗΟΟΡ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη βοήθειά τους μέσω των εθελοντών ειδικότητας της καλαθοσφαίρισης.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, και ιδιαίτερα στον ιδιοκτήτη του Σάκη Φρυγανιώτη, που από την πρώτη στιγμή και χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο να διεξαχθεί η 2η δόση του φετινού 5ου τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ στις εγκαταστάσεις τους.

Γραφείο: Ιπποκράτους 16 Συκιές
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310582454 και 6986613311
Mail: info@hoopbec.gr
Site: www.hoopbec.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια