Αρχίζει αύριο η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών-Ποιους κάλεσε ο Φώτης Κατσικάρης

Αύριο Παρασκευή 31/7 θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Ευρωμπάσκετ 2015 (5-20/9) με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών που έχει καλέσει ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Κατσικάρης.




Από αυτήν θα απουσιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος θα ενταχθεί στο πρόγραμμα μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο NBA Africa Game.

Οι 15 παίκτες που θα δώσουν το «παρών» είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αθηναίου, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Κώστας Σλούκας, Βασίλης Σπανούλης.

Υπενθυμίζεται στους εκπροσώπους του Τύπου ότι τα μέλη της ομάδας θα είναι στη διάθεσή τους από τις 17.15 και για 30 λεπτά. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να έχουν προσέλθει στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ μέχρι τις 17.10 για να αρχίσει η media day αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας και να ολοκληρωθεί έγκαιρα αφού ακολουθεί αμέσως μετά η προπόνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια