Ο Γιώργος Τσιαμούρας παραμένει στον ΑΣ Καρδίτσας-Οι πρώτες του δηλώσεις

O ΑΣ Καρδίτσας ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Τσιαμούρα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο αρχηγός, θα είναι παρών και τη νέα αγωνιστική σεζόν, προσφέροντας ποιότητα και εμπειρία στη νέα ομάδα που χτίζεται βήμα-βήμα.










Την περασμένη περίοδο, βοήθησε κι αυτός σε μεγάλο βαθμό την ομάδα να σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ ήταν ο καλύτερος σουτέρ της, ευστοχώντας σε 45 τρίποντα σε 25 αγώνες. Ο 34χρονος φόργουορντ, θα είναι και την προσεχή σεζόν, ο αρχηγός της ομάδας και μια πολύτιμη λύση για τον προπονητή Χ. Φόρο. Ο Α.Σ.Κ. του εύχεται υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα.

Με την παραμονή του στο ρόστερ, ο Γιώργος Τσιαμούρας δήλωσε τα εξής: «Είναι αλήθεια πως μετά το τέλος της προηγούμενης απαιτητικής και κουραστικής σεζόν σκέφτηκα σοβαρά να σταματήσω. Όμως, γίνεται μια νέα προσπάθεια στον Α.Σ.Κ. για αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα, από την οποία δε θα μπορούσα να λείπω. Δηλώνω κι εγώ παρών και θα προσπαθήσω με τις δυνάμεις μου να βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας. Ο Α.Σ.Κ. εκπροσωπεί την πόλη μας στις εθνικές κατηγορίες και για να κάνουμε βήματα μπροστά, χρειάζεται η υποστήριξη και η συμπαράσταση όλων των φιλάθλων. Εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί τη νέα περίοδο και με πολλή δουλειά, είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια