Οι πρώτες ανανεώσεις στον ΑΟ Πολυγύρου και η πρώτη μεταγραφή

Το «χτίσιμο» του ΑΟ Πολυγύρου της  Β΄ Εθνικής Κατηγορίας συνεχίζεται. Το πρώτο βήμα φυσικά έγινε με την ανανέωση εμπιστοσύνης στη τεχνική ηγεσία από την διοίκηση  και πιο συγκεκριμένα στους Γιώργο Πεγιά και Μάκη Παπαδόπουλο.








Εδώ και δύο βδομάδες έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις πρώτα με παίκτες οι οποίοι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και τη νέα περίοδο.  Μετά από τις επαφές  που έγιναν, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΑΟΠ, ο αρχηγός Στέλιος Παπασαραφιανός, ο σέντερ Θεόφιλος Κοτζαγιάννης, ο φόργουορντ Δημήτρης Πιπιλιάρης και ο φόργουορντ Δημήτρης Χρηστίδης. Από την ομάδα αποχωρεί μετά από τέσσερις περιόδους ο Σταύρος Αποστολίδης.

Ο ΑΟΠ πραγματοποίησε και την πρώτη μεταγραφή του. Στις τάξεις της ομάδας ανήκει πλέον ο Στέλιος Νουκάρης ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη περίοδο με την ομάδα της Γαλάτιστας. Ο Στέλιος έχει την εμπειρία της Β΄ Εθνικής αφού αγωνίστηκε σε αυτή με την ομάδα του Στρατωνίου στο όποιο έπαιξε αρκετά χρόνια.

Τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις σε ότι αφορά ανανεώσεις συνεργασιών παικτών, αλλά και μεταγραφές  με σκοπό πάντα, ο σχεδιασμός της νέας περιόδου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια