Στην Αθήνα για φιλικά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η ακαδημία Αθλος Αλεξάνδρειας-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Τις προηγούμενες ημέρες η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας μετέβη στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Στην αποστολή συμμετείχαν περίπου 60 παιδιά των τμημάτων μίνι, προμίνι και τζούνιορ συνοδευόμενα από γονείς  και όλο το προπονητικό τιμ του Άθλου.




Τη Μεγάλη Δευτέρα η Ακαδημία φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ., επισκέφθηκε την κεντρική αρένα του γηπέδου, την μπουτίκ του συλλόγου ενώ οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ,να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από όλα τα μεγάλα αστέρια του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικό της πολύ καλής σχέσης των προπονητικών επιτελείων των δύο συλλόγων είναι ότι πριν τους αγώνες υπήρξε συνάντηση τους στα γραφεία του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ. όπου και αντάλλαξαν σκέψεις και τεχνογνωσία για την προπόνηση και την βελτίωση των μικρών καλαθοσφαιριστών.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Άθλος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες, ενώ δέχθηκε και τα άκρως κολακευτικά σχόλια του υπεύθυνου των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Αργύρη Καμπούρη.

Τη Μεγάλη Τρίτη ο Άθλος φιλοξενήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου και αντιμετώπισε τις πολύ καλές ομάδες του συλλόγου της Αθήνας. Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά την Ακαδημία και ο γενικός αρχηγός κ.Κουτσονικόλας παρέδωσε στον κ.Αγγέλη την επίσημη, προσωπική φανέλα του αθλητή της πρώτης ομάδας και νέου μεγάλου αστεριού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Τα παιχνίδια ήταν πολύ ανταγωνιστικά και οι αθλητές του Άθλου απεκόμισαν τεράστιες εμπειρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα η αποστολή του Άθλου επισκέφθηκε την Ακρόπολη, το μουσείο και άλλα ιστορικά μνημεία της πρωτεύουσας ενώ για τη διαμονή και τη διατροφή των αθλητών και των μελών του συλλόγου επιλέχθηκε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στη περιοχή της Βουλιαγμένης. Η εξόρμηση του Άθλου που πρόσφερε αξέχαστες εντυπώσεις και αμέτρητες εμπειρίες σε όσους την ακολούθησαν ολοκληρώθηκε με την επιστροφή της αποστολής στην Αλεξάνδρεια το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Ο Αθλος ευχαριστεί τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη φιλοξενία, τους γονείς για την συμμετοχή και την βοήθεια τους στο ταξίδι  και πολύ περισσότερο τους αθλητές του για την άψογη παρουσία τους και την επάξια εκπροσώπηση του τόπου τους σε μια τόσο μεγάλη εξόρμηση.























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια