Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας από την ομάδα των εκτελωνιστών-Οι βραβεύσεις-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον στο ΔΑΚ Πυλαίας η ομάδα των εκτελωνιστών πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και την κοπή της πίτας, παρουσία πολλών συναδέλφων αλλά και εκλεκτών καλεσμένων που τίμησαν με την παρουσία τους την ωραία εκδήλωση που διοργάνωσαν οι παίκτες γι αυτούς και τις οικογένειες τους.


Παρόντες ήταν σχεδόν το σύνολο των παικτών, αφού κάνα δυο δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τις εποχιακές ιώσεις που κυκλοφορούν.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκτελωνιστών Τελωνιακών Αντιπρόσωπων Θεσσαλονίκης, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα, καθώς οι αθλητές της ομάδας αναγνώρισαν τόσο την ηθική όσο και την υλική προσφορά του, δια μέσω του προέδρου του κ. Κώστα Καρούλη.

Τιμήθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιάννης Καρτάλης και ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Σωκράτης Δωρής που και έχουν συμβάλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια για την αναδιοργάνωση του δήμου στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, με μια αναμνηστική φανέλα καθώς και ένα λάβαρο της ομάδας.

Επίσης τιμήθηκε και ο συνάδελφός τους εκτελωνιστής, Παναγιώτης Καρύδης, για την συνεχή παρουσία του στους αγώνες και την υποστήριξη του.

Τέλος οι παίκτες, ο προπονητής και όσοι παρευρίσκονται δίπλα στην ομάδα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον γιατρό Γιώργο Παππή που δυστυχώς το καθήκον δεν τον άφησε να παρευρίσκεται στην εκδήλωση αλλά είναι πάντα δίπλα με ψυχή και σώμα, τον πρώην τεχνικό της ομάδας Κώστα Κουμπάρο που έδωσε το παρών καθώς και όλους όσους παρευρέθησαν αγκαλιάζοντας και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται στο να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλά στάνταρ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.
  







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια