Στα Village Cinemas παγκορασίδες και μίνι κοριτσιών του ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ-Πρόγραμμα εκμάθησης για κορίτσια γεννηθέντα το 2002 έως και το 2008 από την PAOK WOMEN’S BASKETBALL ACADEMY

Επίσκεψη στα Village Cinemas πραγματοποίησαν τα κορίτσια των Ακαδημιών (παγκορασίδες και μίνι)  του ΠΑΟΚ σήμερα Κυριακή με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την χρονιά που αποχαιρετούμε.







Κατά την επίσκεψη φιλοξενήθηκαν στον χώρο του Village Bowling απο τους υπευθύνους και παράλληλα δοκίμασαν και τις ικανότητές τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συναντήθηκαν και με τα κορίτσια των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και φωτογραφήθηκαν απο κοινού στέλνοντας τις ευχές τους για καλή χρονιά στον κόσμο που  παρευρίσκονταν στον χώρο και  παράλληλα μοίρασαν έντυπο υλικό των Ακαδημιών αλλά και αναμνηστικά του ΠΑΟΚ.

Τέλος ανανέωσαν το ραντεβού την νέα χρονιά αφού σε περίπου ένα μήνα ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα πρωταθλήματα παγκορασίδων και μίνι κοριτσιών.

Τα κορίτσια συνόδευσαν ο Υπεύθυνος Οργάνωσης των Ακαδημιών του PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM και των τμημάτων των Ακαδημιών των Κοριτσιών Θόδωρος Πολυμένης και ο Προπονητής Κοσμάς Δάγκουλας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους υπευθύνους του Ομίλου Κοντομηνά και ιδιαίτερα τον κ. Μάνο Μαλέλη για την άψογη φιλοξενία  τμημάτων των Ακαδημιών Μπάσκετ Κοριτσιών  στους χώρους των VILLAGE CINEMAS και  VILLAGE BOWLING.



Πρόγραμμα εκμάθησης για κορίτσια γεννηθέντα το 2002 έως και το 2008 από την PAOK WOMEN’S BASKETBALL ACADEMY

Ενόψει της νέας χρονιάς, η Διοίκηση του  Α.Σ. ΠΑΟΚ λαμβάνοντας υπ΄ όψιν της την  οικονομική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία σε συνεργασία με την PAOK WOMEN’S BASKETBALL ACADEMY θα λειτουργήσει πρόγραμμα εκμάθησης για κορίτσια γεννηθέντα το 2002 έως και το 2008 (Δημοτικού).

Το κόστος του προγράμματος  μηνιαίως ορίζετΑΙ στα 15,00 €  για απεριόριστο αριθμό προπονήσεων (από 4 προπονήσεις στο γήπεδο Τούμπας (θύρα 3) και PAOK SPORTS ARENA (Προπονητήριο).

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει:

Βασικές αρχές μέσα από παιχνίδι από διακεκριμένους προπονητές.

Πρόγραμμα εισαγωγικής εκγύμνασης των μικρών αθλητριών από έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Αξιολόγηση των μικρών Αθλητριών από ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα παραδοθεί με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Συμμετοχή των μικρών αθλητριών σε εκδηλώσεις όπως CAMP ,Αθλητικές κατασκηνώσεις , συμμετοχή σε Τουρνουά ανάλογα των ηλικιών.

Δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων της Γυναικείας ομάδας στους αγώνες της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων της Ανδρικής ομάδας στους αγώνες της Α1 Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ (Κάρτα ελευθέρας εισόδου).

Εργομετρικές εξετάσεις.

Συμβουλές από ειδικό Διατροφολόγο.

Μαθήματα  Zumba – pilates μία φορά τον μήνα.

Αθλητικός ιματισμός.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7/1/2014 .
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής

Από τις 10:00 π.μ έως 20:00 μμ
Α.Σ. ΠΑΟΚ
Μικράς Ασίας 1,Τούμπα , Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ : 2310-988000 Fax 2310-915250
6977-043885    6944-451198

PAOK SPORTS ARENA
Σάββατο και Κυριακή
Aπό τις 8:30 έως τις 14:30
ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ  : 2310-476703 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια