Νικητής στο τουρνουά του Δ.Α.Σ.Ω. ο Κ.Α.Ο.Σ.-Φωτορεπορτάζ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα του πρώτου τουρνουά «Χρήστος  Τσελεπίδης».









Στον μικρό τελικό ο Α.Ο. Πολυγύρου κέρδισε τον διοργανωτή Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου με 70-52, ενώ ο τελικός ανέδειξε νικητή τον Κ.Α.Ο. Σταυρούπολης ο οποίος αντιμετώπισε το ΠΚ Νεάπολης και επικράτησε με 67-59.

Το τουρνουά διοργάνωσε ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου σε συνδιοργάνωση με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Χρήστος Τσελεπίδης» υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου ευχαριστεί το φιλανθρωπικό σωματείο ««Χρήστος Τσελεπίδης» για την στήριξή του και την παρουσία του καθώς και όλες τις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση στο τουρνουά και συνέβαλλαν στην επιτυχία του.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δ. Σαραμάντος βραβεύει τον αρχηγό του Κ.Α.Ο. Σταυρούπολης κ. Μαστοράκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης



Το μέλος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» κ. Π. Τσακίρης βραβεύει τον αρχηγό του Π.Κ. Νεάπολης κ. Τσαλικίδη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δάφνη Δεληπάλα βραβεύει τον προπονητή του Α.Ο. Πολυγύρου κ. Πεγιά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.



Ο ταμίας του Φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» κ. Χ. Καζαντζίδης βραβεύει τον προπονητή του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου κ. Σ. Γουναρίδη για την συμμετοχή του στο τουρνουά























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια