Πήραν το ντέρμπι οι παίδες του Καλοχωρίου

Στο ντέρμπι του πρώτου με τον δεύτερο του τέταρτου ομίλου παίδων της ΕΚΑΣΘ, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου στάθηκε στο ύψος του και νίκησε μέσα στους Αμπελόκηπους την τοπική ομάδα με 41-53.







Από την αρχή του παιχνιδιού τα παιδιά του Δημητρόπουλου  είχαν το προβάδισμα στο σκορ και νίκησαν τελικά με 12 πόντους διαφορά, δίκαια και άνετα.  Το παιχνίδι ήταν το πρώτο του δευτέρου γύρου και η νικήτρια ομάδα παραμένει αδιαφιλονίκητα πλέον… πρώτη και αήττητη στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου
Δεκάλεπτα: 12-15, 25-30, 34-43, 41-53
Διαιτητές: Χατζίδου-Μιμηκόπουλος
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (Μαλτέζος): Πολυχρονιάδης Χ. 6, Καλογερίδης 2, Πολυχρονιάδης Θ. 9,  Μπερντάλλι 11(1), Ζιάρας, Καλτσίδης , Κωνσταντινίδης 12, Παππάς 1, Αντωνίου.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ( Δημητρόπουλος): Καζαμίας 18(2), Μακαλέκας 1, Μακρίδης 1, Περγκιόνι 7,  Παπαχριστοφόρου 17(2),  Λεμονίδης 2, Μητρούσης,  Αναγνωστόπουλος 7.


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απιστευτα σφαγιαστικη διατησια απο την κ.Χατζιδου ... Αλλα τι να κανουμε αφου η ΕΚΑΣΘ το ηθελε ετσι !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οποιος ηταν στον αγωνα θα ειδε οτι μεχρι το 38' το ματς ηταν στους 3 και αυτα που γραφει το αρθρο δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.προφανως οι υπευθυνοι του καλοχωριου χαιρονται για την δευτερη νικη τους απεναντι στην ομαδα των αμπελοκηπων με την βοηθεια των διαιτητων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το οτι νικησε δικαια και ανετα απο που το συμπεραναται?απο το 43-46 στο 38:10 και το οτι οι παικτες του καλοχωριου ολη την ωρα προκαλουσαν και βριζαν τους αντιπαλους με μονο στοχο να νευριασουν τους παικτες των αμπελοκηπων που δεν το παρατησαν παρα την σφαγιαστικη διατησια των ''διαιτητων'' που δεν εχουν ασχοληθει ποτε με το μπασκετ στην ζωη τους.