Κλήση αθλητών της Εθνικής Παίδων για προετοιμασία

Από την ΕΟΚ καλούνται οι παρακάτω αθλητές:








Λιουντζής (Κρόνος), Σκούφης, Τάρλας, Κουρέπης (ικαρος), Χατζηκυριακίδης (ΑΚ Αστέρια), Γοργόνης, Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ), Μωραϊτης, Λιούνης (Πανιώνιος), Τούφας (Ζαφειράκης Νάουσας), Κούτρας Χ. (Δούκας), Μπολάτογλου (Ιωνικός Νικαίας), Παπαθανασίου (Παπάγου), Πασχαλίδης (Αρης), Κωνσταντινίδης (Μέγας Αλέξανδρος), Χρηστίδης (Μαντουλίδης), Τάταρης (Απολλωνιάδα) να βρίσκονται την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στις 17.30 στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, για προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παίδων (2-5/01/2014).

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to eidame kai ayto ,telika an den exeis meso den pas oyte sto periptero .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παλι ναυαγειο θα εχουμε με τον τροπο που ενεργουνε οι ομοσπονδιακοι προπονητες,ελεος ,τελικα στην ελλαδα ολα γινονται αρκει να τα χωσεις οι να εχεις ανθρωπο μεσα στα πραγματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό που γίνεται στις μικρές Εθνικές ομάδες αγοριών και κοριτσιών είναι άνευ προηγουμένου δεν φταίνε μόνο οι προπονητές που είναι μαριονέτες άλλοτε αρπάζοντας και άλλοτε εκτελώντας εντολές αλλά κύρια οι διάφοροι μπασκετοπαραγοντοπατέρες Ενώσεων & ΕΟΚ που αποφασίζουν ποιος θα πάει στις εθνικέ ομάδες...Α! και μην ξεχάσω...Βρε πάρτε το χαμπάρι ο "Πεπόνας" κάνει κουμάντο και εδώ!!!!!!