Θέλουν και του χρόνου την Ζέρβα στον Ολυμπιακό Βόλου


Πρώτος στόχος για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, είναι η παραμονή της έμπειρης σέντερ, Νίκης Ζέρβα στην ομάδα.






Όπως γράφει το www.sport7.gr  η Τρικαλινή καλαθοσφαιρίστρια, που ήταν από τις κορυφαίες παίκτριες στο πρωτάθλημα της Α1 είχε ήδη την πρώτη επαφή με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του ΑΣ Ολυμπιακός Βολου, Νίκο Τσεκούρα, ο οποίος της εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και να θέσει ως προτεραιότητα της την ερυθρόλευκη ομάδα.

Η Νίκη Ζέρβα έχει δεχτεί κι άλλες προτάσεις, έχει ξεκαθαρίσει όμως, ότι και δική της επιθυμία είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την άλλη σεζόν και έτσι φαίνεται πώς μένει μόνο το οικονομικό κομμάτι για να επέλθει η συμφωνία.

Από κει και πέρα, Ραφαέλα Σουλτάνη και Δήμητρα Χαβαλέ, είναι οι επόμενες που θα κληθούν για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από την εβδομάδα που έρχεται αναμένονται εξελίξεις στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου και ίσως αρχίσει και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια