Φιλική νίκη επί της Τερψιθέας για τις γυναίκες του Παναθηναϊκού


Οι «πράσινες» επιβλήθηκαν με 86-54 επί της Τερψιθέας σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό της Λεωφόρου. Το «τριφύλλι» αν και αγωνίστηκε χωρίς τις δύο πρώτες σκόρερ του, τις Ντέλβα και Κοσμά, πήρε πόντους από όλες τις παίκτριες που χρησιμοποίησε η Γιασεμή Σαμαντούρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παναθηναϊκός είχε 4 παίκτριες με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Τσακιρίδου, Σλούκα, Βλάνη, Σπαθάρη τράβηξαν στο σκοράρισμα, ενώ οι πράσινες είχαν συνολικά εννέα εύστοχα τρίποντα.
Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Τσακιρίδου 13, Ραϊτ 8, Μαγκλάρα 9, Σλούκα 10(2), Βλάνη 11(3), Σπαθάρη 12(2), Πασχοπούλου 7(1),Κόνιαλη 5, Χαβαλέ 5(1), Χριστινάκη 6.

Σαμαντούρα: «Φαίνεται η δουλειά των κοριτσιών»

Η Γιασεμή Σαμαντούρα μετα τη λήξη του φιλικού αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνουν οι παίκτριες της στην προπόνηση και η οποία αποδίδει καρπούς. Αναλυτικά όσα δήλωσε η τεχνικός του Τριφυλλιού: «Τα κορίτσια κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο. Αυτό φαίνεται στα ματς είτε αυτά είναι φιλικά είτε είναι επίσημα. Στο φιλικό με την Τερψιθέα, αντιμετωπίσαμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, μας έλειπαν η Ντέλβα και η Κοσμά, δύο βασικότατά στελέχη μας, ωστόσο, καταφέραμε να κερδίσουμε άνετα.  Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θέλουμε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια