Οι Εσπερίδες κοντά στο κέντρο Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας


Οι Εσπερίδες Καλλιθέας είναι μια ομάδα που αναζητά καθημερινά την κοινωνική παρέμβαση  και σε τέτοιες γιορτινές μέρες, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν θα μπορούσαν παρά να δείξουν αυτό τους το πρόσωπό. Είναι ώρα λοιπόν να πούμε ναι στην αλληλεγγύη, ναι στην ανθρωπιά, ναι στον εθελοντισμό. Με αυτό το μήνυμα προς στους πολίτες της Καλλιθέας, οι Εσπερίδες ακολουθούν πιστά τον  δήμο της  πόλης και  διευρύνουν  την κοινωνική προσφορά τους, απευθύνοντας  πρόσκληση στους πολίτες, να  συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων, ρούχων αλλά και παιχνιδιών, για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες.


Η δράση που ξεκίνησε με τη συνεργασία του ραδιοφώνου Βήμα fm, πριν από δέκα περίπου ημέρες με την λειτουργία του Κέντρου Αλληλεγγύης του δήμου Καλλιθέας (καθημερινά 9.00-2.00 και 17.00-19.30) στην οδό Ναυσικάς 5 (δίπλα από τα Δημοτικά Ιατρεία), θα έχει και συνέχεια, αφού από τη νέα χρονιά, το Κέντρο θα μετασχηματισθεί σε Κοινωνικό Παντοπωλείο. 
Αντιπροσωπεία όλων των τμημάτων αποφάσισε να συμπαραταχθεί στην σπουδαία πρωτοβουλία φίλων του συλλόγου και να παραδώσει τρόφιμα και  ρούχα στο Κέντρο την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Καλεί δε όλους τους Καλλιθεάτες να μιμηθούν την πρωτοβουλία αυτή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια