Ο ΑΣ Πέρα για την ήττα από το Ναύαρχο Βότση


Στην ιστοσελίδα του ΑΣ Πέρα αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο για το πρόσφατο άτυχο για την ομάδα παιχνίδι με το Ναύαρχο Βότση:









«Σε ένα πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακό παιχνίδι η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ναύαρχο Βότση  και υποχρεώθηκε σε ήττα με 72-59. Πλέον μετράμε 4 νίκες και τέσσερεις ήττες και είμαστε στην 6η θέση ,ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.
 Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας η καθεμία να επιβάλει τον ρυθμό της. Αυτή που τα κατάφερε τελικά ήταν η ομάδα του Βότση που με την πολύ καλή επιθετική της λειτουργία κατάφερε να προηγηθεί με μία διαφορά που κυμαινόταν ανάμεσα στους 5 με 12 πόντους. Κάποια μικρά ξεσπάσματα της ομάδας μας , μας έβαζαν μέσα στο παιχνίδι άλλα εκεί βρίσκαμε «ταβάνι» με χαμένες ελεύθερες  βολές και αιφνιδιασμούς και έτσι ο Βότσης διατηρούσε το υπέρ του προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
 Το δεύτερο μέρος δεν διέφερε πολύ από το πρώτο. Οι δυο ομάδες παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ  με μικρά ξεσπάσματα εκατέρωθεν  διατήρησαν το σκορ στα ίδια επίπεδα με το τελικό 72-59  είναι η φυσική εξέλιξη του παιχνιδιού.
 Η εμφάνιση της ομάδας μας χαρακτηρίστηκε από ωριμότητα και  διάρκεια, στοιχεία που έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αν μέσα σε όλα αυτά είχαμε λίγη παραπάνω ευστοχία σε ελεύθερα σουτ και βολές, ίσως να μιλούσαμε και για την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Σε ατομικό επίπεδο όλοι οι παίκτες έδειξαν τον γνωστό ενθουσιασμό και δυναμισμό που πλέον αποτελούν πάγια στοιχεία του ρόστερ μας. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον Σουγκλάκο που αν και τραυματίας, έσφιξε τα δόντια, ρίσκαρε την σωματική του ακεραιότητα και προσέφερε τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση.
 Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για το 2011. Μιας χρονιάς που μας στιγμάτισε όλους με το έπος της ανόδου και μας χάρισε καλές και κακές μπασκετικές στιγμές. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 Ιανουαρίου του 2012 όταν και θα υποδεχτούμε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς στην Κλεάνθους. Μέχρι τότε, χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία πάνω απ όλα και καλή χρονιά. Σωστά και δυνατά!!!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια