Ηττα με διαμαρτυρίες για την διαιτησία του Θερμαϊκού από τον Ατλαντα- Αλβανός: «Ξεχάσαμε τους κανονισμούς»


Την ήττα εκτός έδρας από τον Ατλαντα γνώρισε ο Θερμαϊκός που μετά το παιχνίδι εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία. Αναλυτικά:






Δεκάλεπτα: 11-10, 30-22, 46-30, 68-57
Διαιτητές: Γκέκας-Γραικού
ΑΤΛΑΣ (Αστεριάδης): Καλογερόπουλος 17(1), Αποστολίδης 5, Καφακόπουλος 6, Χαλκίδης 4, Κουλερίδης 21(4), Σταθόπουλος 2, Κυριαζάκης 10, Ντόκος 3.
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ(Χατζηαποστολίδης) Οικονόμου 4, Γκρεκίδης 8(1), Μπαχαράκης 13, Κωνσταντάς 6, Αλβανός Α.4, Τασκούδης 19, Μπακατσής 3, Χολερίδης, Καλαιτζίδης, Δελιγιώργης.

Αλβανός: «Ξεχάσαμε τους κανονισμούς»

Από τον υπεύθυνο μπάσκετ του Θερμαϊκού Μ.Γ.Σ.Σ., Παναγιώτη Αλβανό, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Mαζέψαμε το καλοκαίρι ένα σύνολο νεανικό με μέσο όρο ηλικίας 24 ετών, για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέχρι στιγμής είδαμε και στα έξι παιχνίδια που δώσαμε, σεβασμό από τους κυρίους με τα «γκρι».
Όμως στο κλειστό της Νεάπολης με αυτά που είδαν τα μάτια μας ξεχάσαμε ποίοι είναι οι κανονισμοί του μπάσκετ. Όταν έχεις 10 παίκτες και σου βγαίνουν οι πέντε με 5 φάουλ, όταν έχουν δοθεί επτά φορές φάουλ από το πουθενά σε περιπτώσεις που είναι έτοιμη να χαθεί η μπάλα και με το σύλλογο μας γίνεται ακριβός το αντίθετο, είναι πολύ λογικό κύριοι να έρθει η ήττα με 68-57 και η ρήξη από την δεύτερη θέση. Μέσω του μπλογκ του Βασίλη Τσιότρα, ζητάμε καλύτερη αντιμετώπιση των «κυρίων» Γκέκα και Γραικού.
Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν, όπως οι Γκέκας και Γραικού πρέπει να περάσουν και τα δύο πόδια την γραμμή για να είναι μπρος πίσω. Καταλαβαίνουμε πως το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό στην Γ2 αλλά θέλουμε να παρακαλέσουμε τους διαιτητές που ορίζουν να προσέχουν ποιοι είναι».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ είπε…
θα σε βαλουνε στην μπουκα τωρα μεγαλε ... αυτοι αλληλουποστηριζονται ...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ...ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΗΤΣΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΤΣΙΚΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΧΑΟΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ Κ.ΠΑΡΑΛΙΚΙΔΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Α1 ΓΚΟΥΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ...