Καφαντάρη: «Δεν λες όχι στον Αρη»

Η νέα προπονήτρια της ομάδα νεανίδων στο μπάσκετ και βοηθός προπονητή στο τμήμα  γυναικών του Αρη, Ελένη Καφαντάρη, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη ως νέο μέλος στην οικογένεια  του συλλόγου στον Αρης FM 92,8 και την εκπομπή «Πρωινό στο Βικελίδης». Η κ. Καφαντάρη τόνισε στην αρχή των δηλώσεών της: «Xαίρομαι πολύ που έρχομαι στον Αρη φέτος. Πρόλαβα να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους στην ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή και χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ μαζί του».


 
-Αναφερθείσα στην πρόταση που της έγινε από τον σύλλογο και για το αν δέχθηκε αμέσως τόνισε:
  
«Δέχθηκα σχεδόν αμέσως. Όταν σε καλούν στον Αρη, δεν έχεις το περιθώριο να αρνηθείς».

 -Σχετικά με το τμήμα των νεανίδων που θα αναλάβει να προπονεί η ίδια και τους στόχους που θα θέσει, επεσήμανε:
  
 -«Στόχος θα είναι φυσικά να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να διεκδικήσει μία θέση στην τετράδα και από εκεί και πέρα, αν τα καταφέρουμε, να πάρουμε την πρώτη θέση και να πάμε στο Πανελλήνιο».

-Για το αν τα νεαρά κορίτσια θα στελεχώσουν αργότερα τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αρη, η έμπειρη αθλήτρια και προπονήτρια τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πολλά κορίτσια συμμετέχουν ήδη στην πρώτη ομάδα και το είδαμε και φέτος αυτό.  Τα παιδιά που μπορούν και το αξίζουν, θα θέλαμε να στελεχώσουν τα μεγαλύτερα τμήματα του Αρη».

-Τέλος, για τη συνάντηση που είχε με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Κώστα Κωτούλη, η κ. Καφαντάρη είχε να πει:

«Είχα μία συνάντηση με τον Κώστα Κωτούλη, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες, ώστε να μιλήσουμε αναλυτικά και να συζητήσουμε για τη νέα χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια