Φαβορί για παραμονή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Δεμερτζής-Από Δευτέρα εξελίξεις για τα θέματα των παικτριών

Οι εξελίξεις στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν μπει… στον πάγο ενώ αναμένεται να δρομολογηθούν στο επόμενο δεκαήμερο για να αρχίσει σιγά-σιγά το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως διαβάζουμε στο www.paok24.com οι ελληνίδες παίκτριες του «Δικέφαλου» εξακολουθούν να προπονούνται, τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, υπό την επιτήρηση του Απόστολου Δεμερτζή ενώ οι ξένες, Πόρτσια Γκριν και Σλάβιτσα Τζέκνιτς, έχουν αναχωρήσει για τις πατρίδες τους.




Όσον αφορά το θέμα προπονητή αλλά και των παικτριών δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ώρα, όμως όλα τα ζητήματα του τμήματος θα τεθούν επί τάπητος από την επόμενη Δευτέρα (20/6).
Ο νυν τεχνικός του» Δικέφαλου» φαντάζει ως το φαβορί για να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδος καθώς μετά την περσινή άνοδο στην Α1, φέτος επετεύχθη ο στόχος της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία. Σχετικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτριών, προτεραιότητα έχουν οι εξοφλήσεις ή οι πληρωμές σημαντικού ποσοστού των οφειλομένων, προτού τεθούν στο τραπέζι οι προτάσεις για τις επεκτάσεις των συμβολαίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια