Η τελετή λήξης των ακαδημιών του ΓΑΣ Κομοτηνή

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Παρασκευή που μας πέρασε η τελετή λήξης των ακαδημιών του ΓΑΣ Κομοτηνή. Μια ακόμη αθλητική σεζόν για τις ακαδημίες του συλλόγου  και για τα τμήματα υποδομής έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας ευχάριστες και συναρπαστικές εμπειρίες στους μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Κατά την διάρκεια της δίωρης και πλέον γιορτής, οι μικροί αθλητές των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής βραβεύθηκαν για τις φετινές επιδόσεις τους, ενώ παράλληλα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους πρωτεύσαντες των διαγωνισμών των τμημάτων. Τιμητικούς επαίνους έλαβαν οι έφηβοι, οι κορασίδες, οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες για την πρώτη θέση που κατέλαβαν στον όμιλο τους στο πρωτάθλημα, όπως και η νικήτρια ομάδα του πρώτου εσωτερικού πρωταθλήματος. Ακόμη απονεμήθηκαν μετάλλια ειδικών κατηγοριών, όπως μετάλλιο «Ευ Αγωνίζεσθαι», μετάλλιο «Συνέπειας στις προπονήσεις», μετάλλιο «Πιο βελτιωμένου Αθλητή» και μετάλλιο «Καλύτερου Συμπαίκτη».
Γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς από τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Αθανασίου, καθώς και για τις καινοτόμες δράσεις που προωθεί η ομάδα από τον Σεπτέμβριο, όπως είναι η αιμοδοσία του συλλόγου σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης. Ακόμα, ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της επόμενης χρονιάς, που είναι η 5η Σεπτεμβρίου. 
Στο περιθώριο της γιορτής δόθηκαν στους μικρούς αθλητές οι ατομικές καρτέλες αξιολόγησης τους, προκειμένου οι γονείς και τα παιδιά να έχουν πλήρη άποψη για την κατάσταση τους. Παράλληλα, σε συνεργασία με γνωστό φωτογραφείο της περιοχής, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να δουν και να επιλέξουν για να πάρουν φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις και τους αγώνες όλων των τμημάτων σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 
Ο υπεύθυνος των ακαδημιών Τάκης Φωτεινάκης ευχαρίστησε όλους τους προπονητές των τμημάτων (κ.κ. Κολετζαρίδη, Παυλίδου, Δόλωμα, Μίκιτς, Στάνη και Κιλέ) και των υπεύθυνο ακαδημιών από διοικητικής πλευράς κ. Αθανασίου, για την καλή συνεργασία που είχαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια